kele
perec1
garas1
64. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2020. 10. 22.
kiscim4220
 

Sok sportág, rengeteg sportoló

sportjatekok3920A múlt héten zajlottak Lendva Község Sportjátékai, amelyen több versenyszámban is megmérettették tudásukat a sportkedvelők egyéni és csapatszinten is. A legjobb versenyzők és csapatok az elismeréseket szeptember 25-én vették át.

Lövészetben csapatszinten a férfiaknál a Veterani (1.), a Lendvai Nyugdíjasok Egyesülete (2.), valamint a Fogyatékkal Élők Községközi Egyesülete (3.) került az első háromba, egyéniben pedig Duh Franc (1.), Kovač Rihard (2.) és Aladič Elemir (3.) volt a legpontosabb. A legjobb női csapat a Vražja dekleta, a második pedig a 2. Sz. Lendvai KÁI lett, míg egyéniben Benkovič Diana (1.), Gerenčer Suzana (2.) és Rudaš Dina (3.) volt a legjobb. A dartsosok is versenybe szálltak, a férfiaknál a legjobb csapatok: Területi Kisipari-Vállalkozói Kamara (1.), Lendvai Nyugdíjasok Egyesülete (2.), Fogyatékkal Élők Községközi Egyesülete (3.), egyéniben pedig Fodor Franc (1.), Lebar Anton (2.) és Gyurkač Franc (3.) győzött. A nőknél csapatban a Fogyatékkal Élők Községközi Egyesülete (1.), a Lendvai Nyugdíjasok Egyesülete (2.) és a 2. Sz. KÁI (3.) volt a legjobb, egyéniben Hozjan Silvia (1.), Horvath Izabel (2.) és Schneider Andreja (3.) győzött.

 

 

A férfi bowlingcsapatok közül a Gumi-park (1.), a Lendvai Nyugdíjasok Egyesülete (2.), valamint a Do Konca (3.), egyéniben pedig Radakovič Dušan (1.), Komin Marjan (2.) és Šendlinger Igor (3.) volt a legjobb. A nőknél egyéniben Horvath Izabel (1.), Šendlinger Tanja (2.) és Koncut Terezija (3.) alkotta a legjobb hármast. A túrázók közül a nyugdíjasok egyesülete (1.), a fogyatékkal élők egyesülete (2.), továbbá az 1. Sz. Lendvai KÁI (3.) bizonyult a legjobbnak csapatszinten. A Lindau kosárlabdázói legyőzték a KK Malibut. Az asztaliteniszezőknél az Elektromaterial (1.), a Közigazgatási Egység (2.) és a Petrol (3.) küldte a legjobb csapatokat. A tenisztornát a Winer Klub Hotiza nyerte, maga mögött hagyva a második Cadis és a harmadik Laki luzer csapatát. A legjobb a horgászcsapatok között a gyertyánosi Rancs, a Lendvai Horgászegyesület és a fogyatékkal élők egyesülete volt a felsorolt sorrendben. Egyéniben Serec Sašo, Gyorek Jože, valamint Žižek Stanko fogta a legtöbb halat. A tekéző férfiaknál a petesházi Extra Bar (1.), a nyugdíjasok egyesülete (2.) és a kisipari kamara (3.), a nőknél pedig a nyugdíjasok egyesülete (1.), valamint a fogyatékkal élők egyesülete (2.) bizonyult a legeredményesebbnek. Kispályás fociban a Torcida győzött, őket követte a Hídvég és a Labdarúgó-játékvezetők Községközi Egyesülete.

A verseny elismeréseinek kiosztása szeptember 25-én zajlott a Lovski Dom vendéglőben, a díjakat Koncut Ivan, Lendva Község alpolgármestere és Matjašec Andrej, a Lendvai Sportszövetség elnöke adta át.

SoPe

 

 

 

MCSi Design