kele
perec1
garas1
64. évfolyam
37. szám
Megjelenés:
2020. 09. 17.
kiscim3720
 

Ezüstérmet szerzett a Muravidék focicsapat

sportr murav0420A Muravidék nevű focicsapat szombaton eredményesen szerepelt a hagyományos VII. Andante Retro öregfiú teremfocikupán.

 

Fölső Képünkön az ezüstérmes Muravidék öregfiúcsapat, állnak: Berki Tibor, Laslo Kristijan, Plevel Gregor, guggolnak: Meszelics János, Šabjan Ladislav, Šijanec Franc és Lebar Tomislav (a képről hiányzik Horváth László).

 

A tornán résztvevő 12 csapat három négycsapatos csoportban mérkőzött meg, ahonnan a legjobb két-két felállás jutott az egyenes kieséses szakaszba. A Muravidék két győzelemmel és egy vereséggel került a legjobb hat közé, ahol Kondorfát szoros, 1:0-s győzelemmel ejtette ki. Ezek után az öregfiúk a dobogós helyezésekért küzdöttek meg. Az első döntős meccsen a Muravidék csapata egy kihagyott büntető és több elpuskázott lehetőség után a játékidő utolsó percében 1:0-ra kikapott a szentgotthárdi All Stars Öregfiúktól, majd a második meccsre összeszedte magát és a Csatornapatkányok Old Boys csapatát 1:0-ra megverte, ami után az idei tornát ezüstéremmel zárta. A torna legjobb kapusa Lebar Tomislav lett a a Muravidék csapatból.

 

 

 

 

 

MCSi Design