kele
perec1
garas1
64. évfolyam
12. szám
Megjelenés:
2020. 03. 26.
kiscim1220
 

Hamar eldőlt a gólzáporos meccs: Roltek Dob – Nafta 1903 1:7 (0:3)

nafta bizjak3619A Nafta a Dob elleni győzelemmel az ötödik fordulóban a gyengébb játék után javított az összképen. A csapat ismét akadozva kezdte a találkozót, de a félidő derekán magára talált a felállás, már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, a másodikban már csak bebiztosította a sikert.

A kék-fehéreknek szombaton csupán egy hétperces szakaszra volt szükségük, hogy még az első félidőben három találattal elhúzzanak és eldöntsék a mérkőzést. Az egyoldalú játékból először Oštrek szabadrúgásból szerzett vezetést, majd Bizjak Jaka (képünkön) kezdte meg góljainak gyártását. A 40. percben már három gól volt a csapatok közötti különbség, ezúttal Bolla talált be. A vendéglátó Dob szombaton esélytelen volt, a védekezésre és az ellentámadásokra összpontosított – sikertelenül.

A fordulást követően a játék képe nem változott, a Nafta támadójátékával letarolta ellenfelét. A góllövést Bizjak folytatta a hosszú sarokba lőtt góljával. Malešević is feliratkozott a gólszerzők közé, miután szabadrúgásánál a labda irányt változtatott, ami meglepte Čretnik kapust. Bizjak a mesterhármas hozó gólját egyéni áttörésből szerezte. A Nafta gólgyártását Pirtovšek fejezte be, aki egy kiütött labdára érkezett pontosan. A hazaiak erejéből csupán a becsületgólra futotta, ezt az utolsó percben egy leleményes akcióból Levec szerezte meg. A második félidőben az idényben először pályára lépett a sérüléséből felépült csapatkapitány, Novinić Mitja is.

A mérkőzés helyszíne: Dobi Sportpark

A nézők száma: 150

Játékvezetők: Perić Dragoslav, Povšnar Dejan, Jamnik Jure

Szövetségi ellenőr: Tkalčič Silvester

Dob: Čretnik, Gajič (Mladenovič 73.), Račić, Horvat, Žinić, Petrovič, Guberac (Šipek 46.), Zenković (Levec 46.), Rems, Kondič, Femec; edző:

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek R., Bizjak, Oštrek (Novinić 73.), Ploj, Malešević, Vinko (Rebernik 60.), Živko, Bolla, Szökrönyös (Drk 60.), Šeruga; edző: Sluka Marian

Gólszerző: Levec (90.); Oštrek (33.), Bizjak (35., 50., 72.), Bolla (40.), Malešević, Pirtovšek R. (87.)

Sárga lap: Šeruga, Szökrönyös, Šipek, Kondič, Račić,

Piros lap: –

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben