kele
perec1
garas1
63. évfolyam
33. szám
Megjelenés:
2019. 08. 16.
kiscim3319
 

Remekül lőttek a fiatalok

sport lovesz0619Muraszombatban bonyolították le a területi általános és középiskolai sportlövészeti versenyt, ahol remekül szerepeltek a Lendva-vidék fiatal légfegyveres tehetségei. Az 1. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskolából az idősebb tanulók versenyében Galambos Milán egy körrel maradt le a dobogós helyezésről, Mihailović Krpan Tine hetedik, Palnec Bogar Marck 16. lett. A hármas a csapatmegmérettetést a harmadik helyen zárta.

A korosztályban továbbá Vugrinec Vito a 20. helyezést szerezte meg. A lányok mezőnyében a Lendvai KÁI-ból Zver Nina a remek második helyet lőtte meg, Jezernik Alina pedig a nyolcadikon végzett. A Dobronaki KÁI-ból Vuk Nika a hatodik, Magyar Noemi a kilencedik helyen végzett. A fiatal lányok egyéni megmérettetését Ferencek Gabriela a Dobronaki KÁI-ból a 10. helyen fejezte be. A legfiatalabbak között, a gyermek versenyszámban viszont a Lendvai KÁI-ból Galambos Gréta az első helynek örvendhetett, David Tot 10., Horvat Matija 12. lett. A hármas a csapatversenyt a negyedik helyen zárta.

A középiskolás lányok légpuskaversenyében a Ljutomeri Gimnázium diákja, Urisk Bakan Lena tudott győzni, iskolatársa, Podgoršek Laura a dobogó legalsó fokán végzett. Mögötte a negyedik helyen a Lendvai Kétnyelvű Középiskola diákja, Tkalec Maja végzett, míg a rakicsáni egészségügyi iskola növendéke, Gavrič Saša kilencedik, Kolman Kaja 10. lett.

A nyíltirányzékú légpuskaversenyt a lendvai középiskola lövészei nyerték Jure Vuk első és Berki Edvard második helyezésével, valamint a lányoknál Hodnik Melanie győzelmével. Csapatban a hármas első lett.

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben