kele
perec1
garas1
63. évfolyam
33. szám
Megjelenés:
2019. 08. 16.
kiscim3319
 

Horvat Kristijan országos csúcsot döntött

sport ij04192Vasárnap Ilirska Bistricán rendezték meg a szlovén teremíjászati kupasorozat 5. fordulóját 206 résztvevővel, akik 29 szlovén, horvát és olasz klubból érkeztek a megmérettetésre. A lendvai íjászok remekül szerepeltek a versenyen, s kiváló teljesítményüket Horvat Kristijan vadászreflex versenyszámban koronázta meg, aki új országos csúcsot ért el 540 körrel. Hosszú íj versenyszámban Hozjan Jožef 499 körrel versenygyőzelemnek örülhetett, mint ahogy Štampar Zvonko is, ő az öregfiúknál tudott győzni, 511 körös teljesítményével beállította az országos legjobbját. Štuhec Bojan dobogós helyezése hajszálon, csupán egy körön múlt a csigások mezőnyében, míg Flisar Tomaž ötödik lett a hosszú íj öregfiúk kategóriában.

Az utánpótlás korosztályban Horvat Niko a serdülőknél olimpiai íjjal 511 kört lőve egy ponttal maradt le a dobogós helyezésről, Komaricki Nik a fiúk versenyében ezúttal a 9. helyet szerezte meg.

sport ij04191Aznap Kuzma Kristijan és Kuzma Branko egyesületi tag a Csáktornyán szervezett hivatalos teremíjászati versenyen vettek részt. Csigás íj versenyszámban Kuzma Branko a szeniorok versenyét a második, Kuzma Kristijan a felnőtt mezőnyt a harmadik helyen zárta.
MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben