kele
perec1
garas1
62. évfolyam
21. szám
Lendva 
2018. 05. 24.
kiscim2118
 

A Nafta felkészülési meccsei

nafta zte0618ZTE Zalaegerszeg – Nafta 1903 5:0 (2:0)
A lendvai Nafta a múlt héten négynapos mini edzőtáborba utazott Zalaegerszegre. A zalaegerszegi felkészülést szerdán kora délután a ZTE FC elleni kétszer hatvan perces találkozóval kezdte meg. Az első felvonás góljait Vernes Richárd szerezte a ZTE-nek, aki először egy emeléssel juttatta előnyhöz csapatát, majd egy büntetőt váltott gólra. A második részben teljes sort cseréltek a csapatok, de a Nafta ekkor sem találta meg a gólhoz vezető utat, ellentétben Kovács Ádámmal, aki a találkozó végéig háromszor zörgette meg a lendvaiak hálóját.
 
Andráshida – Nafta 1903 0:2 (0:1)
A hazautazás napján, szombaton délelőtt a Nafta rossz időjárási körülmények között mérkőzött meg az NB III-as Andráshida csapatával a zalaegerszegi műfüves pályán.
nafta ahida0618Az első játékrészben egyik csapat sem került igazán fölénybe, így mindkét oldalon alakultak ki gólhelyzetek. A Nafta vezető találatát egy szép kapus feletti emeléssel Roginić Marko szerezte meg. A térfélcserét követően a Nafta teljes sort cserélt, és ekkor már mezőnyfölénybe is került. A végeredményt Grabant Bence állította be, miután lövése a tizenhatos széléről az egyik hazai játékoson irányt változtatva a hálóban landolt. A mérkőzés végéig a Nafta távoli lövésekkel próbálkozott, a legígéretesebb lehetőséget Novinić Mitja hagyta ki.
MCSi Design