kele
perec1
garas1
62. évfolyam
21. szám
Lendva 
2018. 05. 24.
kiscim2118
 

Nagy küzdelmek, erős érzelmek

sport gyerekfoci5017A lendvai körzeti labdarúgó-szövetség a „Szeretem a focit” elnevezésű országos program keretében szombaton a 9 és 11 éves korosztály számára focitornát szervezett a lendvai középiskola tornatermében. Mivel a program elsődleges célja nem az eredmény, hanem a foci iránti szeretet felkeltése a fiatalokban, a tornán ezúttal minden csapat győztes lett, a jutalom pedig serleg volt.
A fiatalok ennek ellenére beleadtak mindent a küzdelmekbe és gyakran az érzelmek is felszínre törtek. Őszinte volt az öröm, ha sikerrel végződött az akció, de a zsörtölődés sem maradt el az elpuskázott helyzeteknél. Rob Damir, a program lendvai szövetségének vezetője a díjkiosztón kiemelte, a fiatalokkal végzet munka nyomán fejlődés tapasztalható, de tartalék még bőven van a csapatokban.
A 11 évesek szombat délelőtti tornáján két csoportban folytak a küzdelmek, amelyekben a Nafta két csapata mellett Palina, Tornisa, Odrijánc, Bistrica és Cserencsóc együttesei küzdöttek meg egymással. Délután a kilencévesek léptek porondra, ahol két csoportban a Nafta, Odrijánc és Tornisa két csapattal, míg Cserencsóc és Bistrica egy csapattal indult.
MCSi Design