kele
perec1
garas1
62. évfolyam
24. szám
Lendva 
2018. 06. 14.
kiscim2418
 

Csente túlszárnyalta Zalaegerszeget

sport tung3517A csentei és a zalaegerszegi Becsali-Tunsgram öregfiúcsapata immár harminc éve ápolja a baráti kapcsolatot, a találkozókat pedig mérkőzésekkel és szórakozással kötik egybe. Nem volt ez másként szombaton sem, amikor a csentei focipályán csapott össze a két öregfiúgárda.
A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, ami vezetést is eredményezett számukra. Ezt követően ugyan a hazaiak szépítettek, de a pihenőig a zalaegerszegi öregfiúk újabb előnyt szereztek és 1:2-es eredménnyel zárták a félidőt.
A folytatásban a vendéglátó csapat, mely már régen nem tudott az egerszegi csapat ellen győzni, felülkerekedett és nagy hajrával először 11-esből kiegyenlített, majd sikerült megszerezniük a vezetést is. A meccs végéhez közeledve a vendégek egyre jobban elfáradtak, amit a csenteiek még két góllal büntettek, s így látványos, 5:2-es győzelmet szereztek, miután a vendégek még egy öngóllal is megajándékozták őket. Hosszú idő után fölényes győzelmet aratott tehát Csente, melyből Berki Tibor kétszer talált hálóban, Šabjan Ladislav és Lebar Tomi pedig egyszer járt sikerrel.
MCSi Design