kele
perec1
garas1
65. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2021. 10. 21.
kiscim4221
 

Taroltak a lendvai íjászok

sport ijhorvat3421A Maribori Pohorjén véget ért az idei szlovén 3D-s terepíjász kupa versenysorozat. Az utolsó állomáson a felnőttek között vadászreflex kategóriában Horvat Kristijan (képünkön) tudott győzni, míg a veteránok között Leben Janko második lett vadászreflex íjjal, Štuhec Bojan pedig csigás íjjal a 3. helyen végzett.

Összesítésben a szlovén 3D-s terepíjász kupát vadászreflex kategóriában a felnőttek között Cseh Gyula nyerte meg, aki nem indult az utolsó versenyen. A veteránoknál Leben Janko bizonyult a legjobbnak ebben a számban idén. Horvat Kristijan és Štuhec Bojan ezüstéremmel zárják az idényt, Štampar Zvonko pedig a bronzéremnek örülhet. A lendvai csapat a kiváló 4. helyet szerezte meg az összetettben. Horvat Kristijan továbbá megnyerte az Adria Kupát vadászreflex kategóriában, miután az utolsó versenyen Mariborban is győzni tudott. Csapattársa, Leben Janko negyedik lett.  

Horvat Kristijan augusztus 29. és szeptember 4. között a szlovén válogatott tagjaként részt vesz a 3D-s Európa-bajnokságon, amelyet szintén a Maribori Pohorjén rendeznek majd.

Szabó Rudolf

 

 

MCSi Design