kele
perec1
garas1
62. évfolyam
42. szám
Lendva 
2018. 10. 18.
kiscim4218
 
2018. január 1-jén Torontóban a Teremtő visszavette egy kapcai születésű jó magyar ember lelkét. Élete, mint minden távozóé, példa lehet az értelmes maradóknak. Köszönöm a Mindenhatónak, hogy az utóbbi 15–20 évben itt az Óhazában az egyik legjobb atyai barátja lehettem Feri bácsinak. Megerősített abban a meggyőződésemben, hogy az életnek akkor van igazán értelme, akkor teljes, ha a következő három alapértékre épül: ISTEN, HAZA, CSALÁD.

Bővebben...

Az MNTI, illetve a Népújság szerkesztőségi politikáján belül mindig is támogatta olvasói, illetve a civilszféra kezdeményezéseit, megnyilvánulásait és teret adott a nem megrendelt írásoknak, olvasói leveleknek. A jövőben is ezt az elvet követjük és várjuk a kedves olvasók leveleit.
A fenti levélre a válaszadás lehetőségét még biztosítjuk, a szerkesztőség azonban a kialakult tendencia miatt úgy döntött, hogy erre vonatkozó jogát érvényesítve a politikai szervekbe megválasztott képviselők nem megrendelt, politikai témakörökben írt írásait olyan témákban, melyek megvitatására más fórumok állnak a politikusok rendelkezésére (sajtótájékoztatók, tanácsülések stb.), a jövőben nem teszi közzé.
A sajtótörvény 26. szakasza értelmében természetesen továbbra is helyt adunk a hibaigazításoknak és pontosításoknak.
Király M. Jutka, a Népújság felelős szerkesztője
Tomka Tibor, az MNTI igazgatója
MCSi Design