kiscim1618
 

Karácsonyi varázs muravidéki résztvevőkkel

gyerekkaracs5117Tizenkilenc göntérházi és dobronaki tanuló két kísérővel büszkén képviselte a Muravidéket a Magyar Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által szervezett „Parlamenti gyermekkarácsony” című rendezvényen december 16-án Budapesten. Az ünnepség házigazdája Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, aki átadta az Országház kulcsát, annak termeit átengedve több mint nyolcszáz magyarországi és határon túli gyermeknek.
A parlamenti főlépcső színpadán gyönyörű karácsonyi műsorban volt részünk, amelyben a Budapesti Operettszínház előadói, az Oscar-díjas magyar rövidfilmben, a Mindenkiben szereplő Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusa, az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület, a Sirtos együttes és a Margaret Island zenekar szórakoztatott bennünket.
A műsor után kézműveskedtünk, óriásbuborékot fújtunk, lufikat hajtogattunk, táncházban lépkedtünk, viccesen fotózkodtunk, találkozhattunk a művészekkel és több neves sportolóval is, valamint autógrammot is kaptunk tőlük.
A rendezvény a kulcs átadásával és az ajándékozással zárult. A szervezők felejthetetlen élményt szereztek nekünk. Köszönjük az MMÖNK odafigyelését és támogatását!
Vučko Vöröš Laura
MCSi Design