kele
perec1
garas1
64. évfolyam
41. szám
Megjelenés:
2020. 10. 15.
kiscim4120
 

Újra megnyílt a Lendvai Terme

terme2720Július 3-ával ismét fogad vendégeket a Lendvai Terme minden létesítménye: kinyitott a Lipa szálloda, a Lipov gaj apartmanfalu és a kemping, valamint a külső és a szabadtéri medencék. Látogatható a szálloda étterme is. A gyógyfürdő március 17-étől volt zárva a járvány miatt, az újbóli megnyitás pedig az Országos Közegészségügyi Intézet által előírt járványmegelőzési intézkedések mellett történt.

Külön feltételek vonatkoznak a fürdőzésre is, hiszen a távolságtartás itt is kötelező. Előfordulhat, hogy a Lendvai Terme vendégein kívül nem fognak külső, napi fürdőzőket fogadni, sőt, az is lehet, hogy a szálloda, az apartmanok és a kemping vendégei is csak felváltva használhatják a vízfelületeket, amik használata amúgy is három órára korlátozott. A nyugágyaknak 1,5 méteres távolságra kell lenniük egymástól, egy-egy fürdőzőnek 12 négyzetméter vízfelületet kell biztosítani, ami jelentősen csökkenti a fogadható vendégek számát. Nem hivatalos információk szerint a fürdőben a nyári programok, táborok elmaradnak.  

A Lendvai Terme új tulajdonosa a magyarországi Comitatus Energia Zrt., a létesítményt az újranyitásig a Sava Hotels-Resorts (a korábbi tulajdonos) üzemeltette, amit azonban most visszamondtak.

 

 

MCSi Design