kele
perec1
garas1
64. évfolyam
26. szám
Megjelenés:
2020. 07. 02.
kiscim2620
 

A kórházban kötelező az előírások szigorú betartása

korona2220A koronavírus-fertőzés visszaszorítása érdekében a Muraszombati Általános Kórházban megelőzési intézkedések vannak érvényben, ami miatt a betegek látogatása csak az utasítások szigorú betartásával lehetséges.

A kórház közzétette, hogy a beteglátogatás naponta csupán egy egészséges személynek 14 és 15 óra között legfeljebb 15 percre lehetséges minden osztályon (sebészeti, belgyógyászati, fertőzési, gyermek, nőgyógyászati és szülészeti). A látogatónak kötelező a védőmaszk viselése és a negatív járványügyi kórtörténet, amit az osztályok belépőpontjain ellenőriznek.

A szülészeten az újszülött csecsemőket csak az édesapjuk, a gyermekosztályon pedig a beteg gyerekeket a szülők vagy a gyámszülők látogathatják.

A meghatározott időn kívül a beteglátogatás kivételes esetekben, az orvossal történő előzetes megbeszélés alapján és írásos engedéllyel lehetséges.

A kórház vezetősége az előírások következetes betartását kéri a látogatóktól és a hozzátartozóktól a betegek, az alkalmazottak és saját maguk érdekében, ellenkező esetben a kórház látogatási tilalom bevezetésére kényszerül.

 

 

MCSi Design