kele
perec1
garas1
65. évfolyam
41. szám
Megjelenés:
2021. 10. 14.
kiscim4121

A Nafta 1903 múlt szombaton a listavezető Triglav Kranjt fogadta Lendván, akik ellen 1:1-es döntetlen született. Az ...

A Határmegállapító Bizottságnak a Muravidékre vonatkozó tevékenysége

A magyar–jugoszláv határmegállapító bizottság ...

Az ütemesen növekvő számú covid-betegek közül a kórházi kezelésre szorulók aránya miatt a szlovén kormány újabb ...

A Lendvai Zsinagógában szeptember 1. és 7. között volt megtekinthető a Lendvai Nyugdíjas Egyesület képzőművészeti ...

Tűzijáték a Lendva-hegyen
Muravidék, 1921 szeptembere: Magyarország mellett tüntettek   
Nincs zárlat, szigorúbb PCT-feltételek
A lendvai nyugdíjasok kiállítása
 

A márvány időtlen eleganciája

lakber0821Életünk során mindannyian megélünk legalább egy fürdőszobafelújítást, ezért álljon itt néhány emlékeztető, hogyan fogjunk hozzá, hogy minél kevesebb kihívással szembesüljünk. Mielőtt elkezdjük a felújítást, célszerű tudni, hogy mik a kívánságaink az új fürdőszobával kapcsolatban. Fürdőkád vagy csak tusolófülke? Mosdó? Mekkora és milyen? Burkolat? Milyen és hol? Áthelyezzük az egyes elemeket és felvállaljuk a vezetékek áthelyezését? A végleges döntéshozatal előtt célszerű az egyes kivitelezőkkel is konzultálni, mert lehet, hogy egyes ötletünk kivitelezhetők, de túl drágák.

A stílus kiválasztásánál ne a trendekre alapozzunk, mert a fürdőszoba ötnél több évig vagy inkább még tovább így marad. Inkább javaslom az időtlen, örökzöld, mindig divatos dolgokban gondolkozást – mint jelen esetünkben. A márványos, fehér alapú minta kifejezetten elegáns és időtlen stílusú. Burkolatválasztásnál gondoljunk a minőségre is, ne csak a kedvező vagy akár akciós ár legyen a célunk. Amennyiben több személy használja a helyiséget, akkor célszerű könnyen takarítható felületeket alkalmazni. Ha vannak fiatal gyerekeink, akkor biztosan nem ajánlom az esetünkben bemutatott dizájnt, mely egy fiatal pár igényeit szolgálja. Felújításkor gondoljuk át a tárolófelületeket is. Számtalan tisztálkodó és szépségkellékünk van, törülköző, köntös, tisztítószerek. Gondoljuk át, hol lesz ezeknek a helyük, mert ezeken a kulcsrészleteken bukik meg a legtöbb fürdőszoba. Az elegancia nem a minőségi, szép kerámiánál fejeződik be, hanem ezekben a kis részletekben rejlik. A végleges állapot az, amellyel szeretnénk egy kellemes összhatást elérni. Ezért javaslom a zárt szekrények előnyben részesítését, mert ezek mindig rendezett hatást mutatnak. Vásároljunk olyan tükrös megoldást, mely mögé oda tudjuk rejteni a különböző kellékeket...

 

 

A bemutatott fürdőszoba-berendezés vezérvonala az elegancia, melyet a fehér márvány burkolat visz végiga térben. Világos tónusok némi faburkolattal és fekete ellensúllyal. Ezzel szemben ott a fekete-fehér geometrikus minta, mely kissé drámai hangulatot hoz a tér formavilágába. A pontot az i-re a dekoratív elemek (kép a falon, cserepes virág) adják meg, melyek kellemes esztétikai hatást hoznak a képbe és lezárják a belső elrendezés folyamatát.

 

 

MCSi Design