kele
perec1
garas1
62. évfolyam
21. szám
Lendva 
2018. 05. 24.
kiscim2118
 

Generációk közötti jótékonysági est

A 1. Számú Lendvai KÁI Iskolaalapja már hagyományosan rendezvények szervezésével is felhívja a közösség figyelmét tevékenységére, melynek révén a szülőknek megkönnyíti a különböző iskolai programok finanszírozását. Az egyik ilyen sikeres rendezvény volt a pénteki Generációk közötti jótékonysági est is a Színház- és Hangversenyteremben, melyen az iskola tanulói mellett a helybeli műkedvelő alkotók, együttesek mutatkoztak be.
A színes műsort a lendvai nyugdíjasegylet Kofetarji színjátszócsoportja nyitotta a Hadik bank című jelenettel, majd fellépett az iskola gyermekkórusa Zavec Maruška szólistával és az ifjúsági kórus Novak Pia szólistával. Az iskolát képviselte a műsorban a Teater.smo színjátszócsoport is egy részlettel a Vigyázz, rajt... Szerelem! című szlovén színjátékból. Ezután következett a Padlás című musical részlete az Egy&Más Vándorszínház egykori tagjainak előadásában, valamint Pál Emil (zongora) és Kósa Péter (hegedű) zenés összeállítása, az est záró részében pedig Kavaš Petra szólista lépett fel Bažika Orbán Éva zongorakíséretével.
Sabo Tatjana iskolaigazgató elégedettségét fejezte ki a rendezvénnyel és az összegyűlt támogatással kapcsolatban, a mely segíti az alap munkáját a 2017/18-as tanévben.
MCSi Design