kele
perec1
garas1
62. évfolyam
24. szám
Lendva 
2018. 06. 14.
kiscim2418
 

Sikeresen zárult a Bábkikötő

babkikoto3517Hétfőn a Mesebolt Bábszínház által bemutatott „Dobronka Cirkusz, világszám” című bábelőadással véget ért az idei 16. Lendvai Bábkikötő, melyet augusztus második felétől a Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ szervezett a maribori fesztivállal párhuzamosan. Bár a hétfőre eredetileg műsorra tűzött Lúdas Matyi a zalaegerszegi Griff Bábszínház előadásában elmaradt, de ennek ellenére – és a rossz idő közbenjárásával is – sokan összegyűltek a színházteremben. Nem volt ez másként a szabadtéri színpadon bemutatott három produkciónál sem, hiszen idén az előadások meglepően szépszámú közönséget vonzottak.
Amint Süč Dejan a kulturális központ munkatársa elmondta, elégedettek az idei Bábkikötő látogatottságával, őket mint szervezőket is kellemes meglepetésként érte az előadások iránti érdeklődés. A programot igyekeztek a központ kereteihez képest változatos és vonzó előadásokkal tarkítani, mellyel főleg a kisgyerekes családokat célozták meg, de vártak minden más érdeklődőt is, ezek szerint sikeresen – tette még hozzá Süč Dejan.
Az idei Bábkikötőt jól fogadta a közönség, melynek négy előadását a felnőttek legalább annyira élvezték, mint a gyermekek.
MCSi Design