kele
perec1
garas1
63. évfolyam
24. szám
Megjelenés:
2019. 06. 13.
kiscim2419
 

A Lendvai Magyar Regionális Nemzetiségi Fejlesztési Intézet tájékoztatja Önöket, hogy a Muravidéki Gazdaságfejlesztési Program 3. pályázati körének ünnepélyes bejelentésére hétfőn, 2019. június 17-én 17.00 órakor kerül sor a lendvai Színház- és Hangversenyteremben. A bejelentés után rövid ismertetést tartunk a pályázati feltételekről, s egyben választ adunk a feltett kérdésekre.

A bejelentésen részt vesz Kiss-Parciu Péter határ menti gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Berden Mario jogász vagyok, és sikeresen pályáztam a budapesti székhelyű Kisebbségi Jogvédő Intézet által kiírt feladatkörre a Muravidéken, illetve Szlovéniában. A feladatom állandó jogsegélyszolgálat biztosítása a muravidéki magyarság kisebbségi jogvédelme érdekében.

Bővebben...

Értesítünk minden kedves érdeklődőt Horváth Ferenc magyar nemzetiségi országgyűlési képviselő Lendvára kihelyezett képviselői irodájának az elérhetőségeiről.

A lendvai képviselő iroda címe:

Fő utca 124., 9220 Lendva;

telefonszáma: 02/620 3600.

Ügyfélfogadás: az illetékes referens munkanapokon elérhető a képviselői iroda székhelyén, illetve a 02/620 3600-as telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen.

Találkozási lehetőség a képviselővel a referenssel történő előzetes egyeztetést követően.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben