kele
perec1
garas1
64. évfolyam
31. szám
Megjelenés:
2020. 08. 06.
kiscim3120
 

Helyi gazdálkodók, termelők!

Lendva Község felhívást intéz a helyi gazdálkodókhoz, termelőkhöz, tenyésztőkhöz, feldolgozókhoz, élelmiszer- és ital előállítókhoz.

Lendva Község arra törekszik, hogy mind a közvetlen értékesítésben, mind a szállásadók ellátását illetően a lehető legtöbb helyi termékek és élelmiszerek jelenjen meg. A lendvai Thermal Resort rendkívül kedvezően fogadta Magyar János polgármester kezdeményezését, hogy a helyi termelőknek az idegenforgalomba történő bevonása mindenki számára hasznos lehet. Hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben kapcsolatba léphessenek a potenciális vásárlókkal, Lendva Község megkezdte a helyi termelők és szolgáltatók adatainak a rendszerezését.

Jelentkezhetnek azok is, akik többlettermésüket, illetve termékeiket egyelőre nem értékesítik (terméksajátosság, kisebb mennyiség…), illetve nem regisztrálták ezt a tevékenységet. Felhívjuk mindazokat, akik bogyós gyümölcsöt, gyógynövényeket, fűszernövényeket, teákat, tojást, ökológiai terményeket/termékeket, természetes kozmetikai készítményeket, mézet, ecetet, tökmagolajat, tejtermékeket, diót, mákot, mogyorót, gyümölcsöt, zöldséget szeretnének eladni, jelentkezzenek az adatbázisba. A felhívás az állattenyésztőknek is szól, a ritka fajtákat: a mangalicát, skót marhát, szürkemarhát, amerikai szarvast tenyésztőket, valamint az ökológiai hús- és vadhústermelőket is beleértve.

 

A szolgáltatók jelentkezését (kapcsolati adatok és kínálat típusa) 2020. augusztus 7-ig a 02 5772 506-os telefonszámon, illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre várjuk.

A helyi szolgáltatók listáját működése (Vinarium szórt szobás szálloda, Hazai piac) és marketingtevékenysége során az Idegenforgalmi és Fejlesztési Intézet is hasznosítani fogja, mivel célja, hogy a látogatóknak helyi és eredeti élményeket biztosítson Lendván.

 

 

MCSi Design