kele
perec1
garas1
64. évfolyam
26. szám
Megjelenés:
2020. 07. 02.
kiscim2620
 

A Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya, Heves Város Önkormányzata és a Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet idén huszonkettedik alkalommal hirdeti meg Országos Szőttespályázatát. A kiírók az alkotásokat augusztus 26-áig várják.

Bővebben...

A Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezet és a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség továbbra is szeretné támogatni a fiatalokat az oktatás zökkenőmentes kivitelezésében, ezért még mindig van lehetőségetek költségmentesen nyomtatni, fénymásolni és szkennelni.

Amennyiben szükségetek van a tanulási folyamatban a fentiekre, forduljatok hozzánk bizalommal, hiszen szeretnénk nektek segíteni!

Mindezt megteheted hétfőtől péntekig 8 és 12 óra között az alábbi új elérhetőségeinken:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

– Bači Zsuzsanna, az MMÖNK Tanácsának alelnöke: 041715422.

Bővebben...

A Debreceni Nyári Egyetem csaknem százéves történetében ritkán fordult elő, hogy egy nyári kurzus megtartása lehetetlenné vált, de olyan esetre még nem volt példa, hogy az akadály egy minden országot érintő világjárvány lett volna. A világon végigsöprő koronavírus-járvány miatt viszont ezen a nyáron online formában valósulnak meg a kurzusok.

Bővebben...

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

A programba jelentkező és felvételt nyerő hallgatók az első félévben (szeptember–január) elméleti és gyakorlati kurzusokból álló képzést végeznek el, míg a második félév során (február–június) a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, illetve magyar külképviseleteken teljesítenek szakmai gyakorlatot. A KKM a programot sikeresen elvégző résztvevők számára – a rendelkezésre álló státuszok fényében – álláslehetőséget kínál a minisztérium állományában.

A Diplomataképző Program várható időtartama: 2020. szeptember 1. – 2021. június 30.

A résztvevők – várhatóan – havi nettó 250.000 forint ösztöndíjban részesülnek.

Bővebben...

Kedves szülők, nagyszülők! Kelepelő gyermekmagazinunk a koronavírus-járvány idején is megjelenik a megszokott tartalommal. Az utolsó oldalakat továbbra is szeretnénk fenntartani a gyermekek rajzainak, írásainak. Hogy az alkotások eljussanak szerkesztőségünkbe, abban eddig a pedagógusok nyújtottak és nyújtanak nagy segítséget, most viszont Önöket is kérjük, hogy legyenek a gyerekek „galambpostásai”! Ha gyermekük, unokájuk rajzol vagy ír valami szépet, fotózzák le és küldjék be szerkesztőségünk email-címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A levélben írják meg a gyermek teljes nevét, életkorát, osztályát, illetve hogy melyik iskolát, óvodát látogatja. Szerezzünk közösen örömöt a gyerekeknek, akik most is nagyon várják, hogy alkotásaikat viszontlássák a Kelepelő hasábjain!

A Kelepelő szerkesztősége

 

 

Szlovéniai Celebrovaszkuláris Betegek Egyesülete

Lendvai Agyvérzéses Betegek Klubja

A Szlovéniai Celebrovaszkuláris Betegek Egyesülete keretében tevékenykedő lendvai klub szeretettel vár mindenkit, aki átélte ezt a kritikus betegséget, hogy csatlakozzon köreinkhez.

Jelentkezés a 041 346 926-os mobilszámon vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Ne szégyelljük a betegségünket!

Bojnec Katarina elnök

MCSi Design