kele
perec1
garas1
63. évfolyam
8. szám
Lendva 
2019. 02. 21.
kiscim0819
 

A Kisebbségi Jogvédő Intézet esszépályázatot hirdet külhoni magyar egyetemi hallgatóknak (jogász, társadalomtudományi, politológus szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.

Bővebben...

Január 27-e és március 15-e között az M5 kulturális csatorna pályázatot hirdet Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

Készíts saját alkotást Ady Endre egyik verséből vagy ragadj ki az életéből egy hozzád kötődő fontos eseményt! A pályázatra jelentkezhet minden érdeklődő, aki betöltötte a 14. életévét és a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalon január 27-től elérhető jelentkezési lapot kitöltve elküldi az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A nevezés és a részvétel díjmentes.

Bővebben...

A Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet a Szlovén Köztársaság Oktatási Intézete szakmai támogatásával ebben a tanévben is meghirdeti a Petőfi Sándor országos tanulmányi versenyt a kétnyelvű általános iskolák és a kétnyelvű középiskola tanulói számára. Az iskolai verseny minden iskolában 2019. február 27-én lesz. Az országos döntőt 2019. március 30-án szervezzük meg.

A verseny témája: Acsaládok sokfélék

Bővebben...

MCSi Design