kele
perec1
garas1
64. évfolyam
12. szám
Megjelenés:
2020. 03. 26.
kiscim1220
 

Szlovéniai Celebrovaszkuláris Betegek Egyesülete

Lendvai Agyvérzéses Betegek Klubja

A Szlovéniai Celebrovaszkuláris Betegek Egyesülete keretében tevékenykedő lendvai klub szeretettel vár mindenkit, aki átélte ezt a kritikus betegséget, hogy csatlakozzon köreinkhez.

Jelentkezés a 041 346 926-os mobilszámon vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Ne szégyelljük a betegségünket!

Bojnec Katarina elnök

A Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség

az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával

PÁLYÁZATOT HIRDET

a Debreceni Nyári Egyetem kéthetes, 60 órás magyar nyelv- és kultúrakurzusán való ösztöndíjas részvételre.

Bővebben...

A népművészeti alkotó- és előadóművészek április 1-jéig pályázhatnak a Népművészet Ifjú Mestere díjra. A Hagyományok Háza a pályamunkákat az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából várja.

Bővebben...

Pályázati felhívás

 A Savaria Filmakadémia Egyesület és a Szombathelyi Médiaközpont 2020-ban is meghirdeti a Savaria Filmszemlét. Időpont: 2020. június 3–5.

A dokumentumfilmek, játékfilmek és filmetűdök mellett az idei évben is várjuk a diákfilmesek pályaműveit, műfaji megkötés nélkül. Ezenkívül egy háromnapos szakmai konferenciát is szervezünk, melynek részletes programját a későbbiek során közöljük.

A VII. Savaria Filmszemlére a www.savariafilmszemle.hu internetes oldalon a pályázati űrlap helyes kitöltésével lehet nevezni.

A filmszemle levelezési email-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információ kérhető: 06/20/549-5200

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Savariába 2020-ban is!

 

 

A Külügyi Műhely című online tudományos folyóiratot 2019-ben hozták létre doktoranduszhallgatók, doktorjelöltek és fiatal kutatók azzal a céllal, hogy külügyi témájú kutatások publikálásához magas színvonalú tudományos felületet alakítsanak ki. A Külügyi Műhely ISSN és Crossref DOI azonosítóval rendelkezik, az MTMT indexeli, továbbá archiválásra kerül az Országos Széchényi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázisban, illetve az MTA REAL és MTA REAL-J repozitóriumokban. A kéziratok elbírálása kollegiális, dupla vak lektorálással történik. 

Bővebben...

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben