kele
perec1
garas1
65. évfolyam
3. szám
Megjelenés:
2021. 01. 21.
kiscim0321

A ŽNK Pomurje Beltinci női labdarúgócsapat összesítésben 6:2-es eredménnyel búcsúzott az UEFA Női Bajnokok Ligájától, ...

A Nafta 1903 fociklub közösségi oldalán tette közzé, hogy a héten elbúcsúzott a kék meztől Paku Roland középpályás, aki ...

December 17-én az online térben tartotta meg éves közgyűlését a Nafta 1903 Labdarúgóklub. Az egybegyűlteket Močnek ...

A Szlovén Vöröskereszt Lendvai Területi Szervezete a már hagyományossá vált decemberi helyszíni kiszálláson történő ...

A női csapat búcsúzott a Bajnokok Ligájától
Paku Roland elbúcsúzott a kék meztől
Heves pillanatok a Nafta közgyűlésén
Több mint 160 véradó Lendván
 

Az első sportünnepség Dobronakon

vip02212001. január 18-án, 2. szám

Dobronakon első alkalommal hirdették ki községünk legjobb sportolóit. A rendezvény iránt nagy volt az érdeklődés, annak ellenére, hogy Davo Karničar nem tudott eljönni, de a kultúrotthon nagyterme nagyrészt így is megtelt. A programot Szekeres Ilona vezette le, a sportolók mellett pedig különböző műsorszámokban felléptek a helyi iskola tanulói is. A sportolókat Marjan Kardinar polgármester, valamint Hack János alpolgármester köszöntötte. Mindketten örömüket fejezték ki, hogy a község számos kiválósággal büszkélkedhet, s egyben reményüket is, hogy a jövőben szaporodni fog azok száma, elsősorban a fiatalok körében, akik különböző sportágakban fognak majd tevékenykedni. A község részéről megígérték, hogy a sportolók részére legalább ilyen, de lehetőségünk szerint az eddiginél jobb feltételeket próbálnak biztosítani a működéshez.

Dobronakon több kategóriában osztottak ki díjakat, amelyeket a polgármester és az alpolgármester nyújtott át a díjazottaknak. A tavalyi évben folytatott eredményes munkáért elismerésben részesült a dobronaki és a zsitkóci labdarúgóklub, valamint a céllövők és a birkózók. A labdarúgóklubban folytatott több éves tevékenységéért kitüntették Hack Józsefet, valamint a két zsitkóci labdarúgóklubot a 35 éves munkálkodásért. Ezt követően az utánpótlás-sportolók (…) vehették át a díjat. A község szerteágazó sporttevékenységéről tanúskodik, hogy a kitüntetettek különböző sportágakat űznek, céllövészetet, futballt, görkorcsolyázást, birkózást, küzdősportokat. (…)

A község legjobb sportegyesületének címét a Jezero CE érdemelte ki, míg egyéni kategóriában Kardinar Marika tekéző és Franc Kološa céllövő kapta e megtisztelő címet. (…)

Szerző: Horváth Ferenc

MCSi Design