kiscim1618
 

Gazdag ajándékkínálat az ünnepekre

bazar5017Nagy volt a nyüzsgés pénteken a Színház- és Hangversenyterem előcsarnokában, hiszen tömegesen érkeztek a látogatók az 1. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola Támogatási Alapjának hagyományos, karácsonyi vásárral egybekötött rendezvényére.
Az idei eseményre az iskola tanulói ismét ötletes és változatos karácsonyi dísz- és ajándéktárgyakkal készültek. Ezeket a saját kezűleg készített portékákat adomány ellenében kínálták a látogatóknak, akik tetszetősen becsomagolt krémek, szappanok vagy üdvözlőlapok, rongybabák, karácsonyfák, díszek és egyéb kellékek közül válogathattak.
A vásár után a tanulók a teltházas teremben színes táncos és zenés programmal kedveskedtek a közönségnek, amelynek összekötő műsorát az iskola teater.smo színjátszócsoportja adta. Emellett az egybegyűlteket Lebar Romana, az iskola támogatási alapjának elnöke is köszöntötte, kifejtve, hogy az idei vásárkínálattal a tanulók újra bebizonyították határtalan ötletességüket, amit a jótékonyságra való fogékonyság tett igazán sikeressé. Az iskola támogatási alapjának küldetése jó célokat szolgál – emelte ki Lebar Romana –, hiszen az adományokkal az iskola kiegészítő nevelési és oktatási programjait támogatja az alap.
MCSi Design