kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518

Pontosan harminc évvel ezelőtt, a csentei Petőfi Sándor Művelődési Egyesület létrehozását követően szinte azonnal ...

Hétfőn Szentgotthárdon negyedik alkalommal szervezték meg Szlovénia és Magyarország nagykövetségei, Szentgotthárd Város ...

A Hodos Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség hétfői tanácsülésén első olvasatban tárgyalták a 2018-as évre ...

Az internetes kereskedelem, ahogy a címben is szerepel, egy kiváló lehetőség, de a sikerért ez esetben is sok mindent ...

Harminc évnyi csoda
A határmenti együttműködés lehetőségeiről
67 ezer euró támogatás érkezik
Webshopos távlatok
 

A második játszmában dőlt el a meccs

aa rop45171Pénteken hazai közönség előtt játszotta az idény első hazai mérkőzését a Muránia harmadosztályú női röplabdacsapata Črna ellen. Biztatóan kezdték a mérkőzést a lendvai lányok, de az ellenfél hamar rendezte sorait és könnyedén, 25:12-re nyerte az első szettet. A következő játszmában sokkal kiélezettebb volt a játék: szinte az utolsó pontokig vezetett a fiatal lendvai felállás, majd a lendület alábbhagyott, ezzel az ellenfél élni tudott és gyorsan felzárkózott.
aa rop45172Az izgalmas véghajrában az vendégek összeszedettebben játszottak és 25:23-ra nyerték a menetet. Aztán a harmadik szett elején fej-fej mellett haladt a két csapat, de a vendégek hamar átvették a vezetést és 25:15-re simán húzták be a háromjátszmás győzelmet.
A felnőtt csapat mellett az utánpótláscsapatok is már javában versenyeznek a csoportselejtezőkben. A hétvégén az idősebb lányok léptek pályára Muraszombatban, s a ptuji fiatalok ellen 2:1-s győzelmet szereztek, majd a Kema Puconci ellen ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek el. Az ötcsapatos versenyben a lendvai Muránia a harmadik.
F.hm./hs
MCSi Design