kiscim3317
 
sport ij3317Ismét dobogón az íjászok
Szombaton Šujicán rendezték meg a 3D íjászverseny sorozatának utolsó, hatodik fordulóját. A borongós időben 32 klub 141 íjásza állt rajthoz, köztük a lendvai íjászok is, akik ismét szép eredményeket értek el.

Bővebben...

sport nafta3317AŠK Bravo – Nafta 1903 1:0 (1:0)
A pénteki mérkőzéssel a bajnokság második fordulóját is a lendvaiak nyitották. Idegenben a Naftának ezúttal nem sikerült megismételni az egy héttel korábbi sikert, így az idényben a csapat elszenvedte első vereségét.

Bővebben...

sport olimpianova3217Előkészületi mérkőzések
Olimpija – Nova 7:1 (6:1)
Az Olimpija és a magyarországi Nova mérkőzése a hazai csapat fölényes győzelmével zárult. A közönség nyolc gólt látott, ebből hetet már az első félidőben, de a rossz idő miatt a bíró a hatvanadik percben megszakította a mérkőzést. A hazai csapat soraiból dicséretes játékot mutatott: Vida (3), Bači (2), Gönc (1), Kepe (1).

Bővebben...

sport edzes3217A Nafta 1903 labdarúgóklub múlt héten nyílt napot tartott, amelynek keretében a szurkolók találkozhattak a játékosokkal. Az eseményt kísérő sajtótájékoztatón a klub illetékesei ismertették az idénybeli célokat, ambíciókat, bemutatták a csapat új felállását, a szakmai stábot és az elmúlt hónapokban folytatott munkát.
Magdič Igor sajtószóvivő elmondta, hogy a klub céljai a felkészülési időszak kezdetétől változatlanok: továbbra is szép játékot szeretnének mutatni, tehát az attraktív futballt állítják előtérbe. „Nincsenek túlzott ambícióink a tabella helyezéseit illetően, hiszen elsősorban stabil másodikligások szeretnénk lenni. Igaz, hogy ez a liga – számunkra legalábbis – egyelőre egy nagy rejtély, de az első néhány mérkőzést követően már betekintést kapunk abba, hogy milyen erős a többi csapat és mi hol helyezkedünk el. Ezek után szükség esetén módosíthatjuk a stratégiánkat” – mondta Magdič. A klub céljai között szerepel az utánpótlás erősítése is, ezért a labdarúgó-akadémia főszerepet kap.

Bővebben...

sport nafta3217Múlt pénteken hazai pályán, körülbelül 800 néző előtt lépett pályára a 12 év után ismét másodikligás Nafta 1903, az ellenfél a Roltek Dob volt. A nézők érdekes és egyben harcias mérkőzést kísérhettek figyelemmel.

Bővebben...

naf3117A Nafta felkészülési meccsei
Rákóczi FC – Nafta 1903 1:0 (0:0)
A Nafta a kaposvári Rákóczi FC ellen lépett pályára július 26-án. Az összecsapás nehéz körülmények között zajlott, hiszen a nagy esőzés mellett jégeső is megzavarta a mérkőzést. Ebből, valamint a házigazdák durva játékából kifolyólag a bíró a 61. percben, megszakította a mérkőzést.

Bővebben...

focitab3117A Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség – immár második éve a Lendvai Ifjak Egyesületével karöltve – ötödik alkalommal szervezte meg a focitábort. Idén július 24-e és 28-a között a csentei Muránia Központ, valamint a helybeli focipálya volt a tábor helyszíne, az eseményen 56 általános iskolás focikedvelő tanuló vett részt.

Bővebben...

sport 2
Petesháza újoncként kezdi az idényt
A 2. Lendvai körzeti labdarúgó liga 2017/18-as idényében hét csapat küzdelmét láthatja a közönség. Öt vidékünk klubjai között - néhány kihagyott év után - újra jelen van Petesháza csapata is. Emellett a ligában szerepel még a Turniščei Öregfiúk és a Renkovci csapata is. A vidékünk csapatainál érdeklődtünk az augusztus 27-én induló bajnokság őszi idényének alapozásáról.

Bővebben...

nafta sajto 1A Nafta 1903 csapata Franc Fridl edző vezetésével megkezdte felkészülését szombaton a másodosztály 2017/18-s őszi idényére, mely augusztus 8-án rajtol. Az edzés előtt Magdič Igor, a klub sajtószóvivője és az edző sajtótájékoztatón ismertették a csapat terveit, a munkaprogramot és a játékoskeretet, mely egyelőre lényegesen nem változott.

Bővebben...


tekeklub 1Nafta Tekeklub
Továbbra küzdenek a tekepálya megépüléséért
A lendvai tekeklub pénteken tartotta meg éves közgyűlését a hosszúfalui Olimpija vendéglőben, melyen a tagok értékelték a tavalyi évet, és megvitatták a terveket. Az egyre nehezebb helyzetben lévő klub továbbra sem adja fel a lendvai tekepálya megépítését.

Bővebben...

sport uszas2517Megvédte első helyét Horváth Eszter
A Pápai 27. Nemzetközi Játékfesztivál keretében szombaton megrendezték a Nemzetközi Ifjúsági Sporttalálkozót, melynek úszóversenyén a lendvai Horváth Eszter is rajtkőre állt. A lenti GYÚK színeit képviselő Horváth Eszternek százméteres hátúszásban 1:12,09 eredménnyel sikerült megvédeni tavalyi első helyét. Az úszóversenyen 107 fiatal indult.

Bővebben...

nafta vegh2517Hétfőn nagy érdeklődés kísérte a Nafta 1903 klub éves közgyűlését, melyen elfogadták ez elmúlt évi beszámolókat, majd felmentették a régi vezetőséget és új öttagú vezetőséget választottak. A klub élére Végh Gábor, a zalaegerszegi ZTE labdarúgóklub többségi tulajdonosa és Nafta jövőbeli fő befektetője került. Az alelnöki tisztséget Sobočan Štefan tölti be.

Bővebben...

sport csente2417Utcai focitorna Csentében
A Csentei Labdarúgóklub a hétvégén utcai focitornát szervezett, melyen a csapatok körmérkőzéses rendszerben 20 perces mérkőzéseket játszottak. Az idényzáró eseményen öt gárda csapott össze, a Fekete Mamba nevű csapat pedig minden mérkőzést megnyerve könnyen szerzett tornagyőzelmet a Szép fiúk, az Idegenek, a Malom és a Fő utca nevű csapatok ellen. A torna gólkirálya 11 találattal Herceg Dominik lett.

Bővebben...

MCSi Design