kiscim4117
 
 
sportjudo4117Érmekkel gazdagodva
A hétvégén a hagyományos Duplek Kupáért küzdöttek meg a fiatal cselgáncsozók, akik közt jelen voltak a két lendvai klub tagjai is, akik a korosztályos versenyen 12 érmet gyűjtöttek.

Bővebben...

sport ij4017Újvidéki sikerek
A lendvai íjászok szombaton Szerbia nyílt országos 3D íjászversenyén szerepeltek Újvidéken, melyen 125 szlovén, magyar és szerb versenyző indult. Vadászreflex versenyszámban Horvat Kristijan győzelmet aratott 384 körrel, mögötte Cseh Gyula végzett. A hölgyeknél Horvat Sonja léphetett a dobogó legfelső fokára. Kuzma Kristijan csigás íjjal harmadik, míg Tonković Srđan hetedik lett.

Bővebben...

sport hajdin40171A muraszombati Pomurje Kézilabdaklub szervezésében múlt pénteken a muravidéki régió kézilabdás mozgalmának 60 éves évfordulóját ünnepelték. A kultúrotthonban megtartott ünnepségen a régió egykori és a mostani kézilabdázói gyűltek össze.

Bővebben...

sport szovets4017A szövetség tisztújító közgyűlésén az elmúlt évi beszámolók elfogadását követően a tagok új vezetőséget választottak négyéves időszakra, majd az aktuális terveket vitatták meg.

Bővebben...

sport nafta4017A bajnokság 9. fordulójának nyitómérkőzését a Nafta pénteken este reflektorfényben játszotta az igencsak keményen játszó fővárosi Ilirija ellen. Ráadásul Tkalčič játékvezető nem tudta megfelelően vezetni a mérkőzést, vitatható döntések ezen a meccsen is bőven akadtak.

Bővebben...

nafta sajto 1A Nafta 1903 csapata Franc Fridl edző vezetésével megkezdte felkészülését szombaton a másodosztály 2017/18-s őszi idényére, mely augusztus 8-án rajtol. Az edzés előtt Magdič Igor, a klub sajtószóvivője és az edző sajtótájékoztatón ismertették a csapat terveit, a munkaprogramot és a játékoskeretet, mely egyelőre lényegesen nem változott.

Bővebben...


tekeklub 1Nafta Tekeklub
Továbbra küzdenek a tekepálya megépüléséért
A lendvai tekeklub pénteken tartotta meg éves közgyűlését a hosszúfalui Olimpija vendéglőben, melyen a tagok értékelték a tavalyi évet, és megvitatták a terveket. Az egyre nehezebb helyzetben lévő klub továbbra sem adja fel a lendvai tekepálya megépítését.

Bővebben...

sport uszas2517Megvédte első helyét Horváth Eszter
A Pápai 27. Nemzetközi Játékfesztivál keretében szombaton megrendezték a Nemzetközi Ifjúsági Sporttalálkozót, melynek úszóversenyén a lendvai Horváth Eszter is rajtkőre állt. A lenti GYÚK színeit képviselő Horváth Eszternek százméteres hátúszásban 1:12,09 eredménnyel sikerült megvédeni tavalyi első helyét. Az úszóversenyen 107 fiatal indult.

Bővebben...

nafta vegh2517Hétfőn nagy érdeklődés kísérte a Nafta 1903 klub éves közgyűlését, melyen elfogadták ez elmúlt évi beszámolókat, majd felmentették a régi vezetőséget és új öttagú vezetőséget választottak. A klub élére Végh Gábor, a zalaegerszegi ZTE labdarúgóklub többségi tulajdonosa és Nafta jövőbeli fő befektetője került. Az alelnöki tisztséget Sobočan Štefan tölti be.

Bővebben...

sport csente2417Utcai focitorna Csentében
A Csentei Labdarúgóklub a hétvégén utcai focitornát szervezett, melyen a csapatok körmérkőzéses rendszerben 20 perces mérkőzéseket játszottak. Az idényzáró eseményen öt gárda csapott össze, a Fekete Mamba nevű csapat pedig minden mérkőzést megnyerve könnyen szerzett tornagyőzelmet a Szép fiúk, az Idegenek, a Malom és a Fő utca nevű csapatok ellen. A torna gólkirálya 11 találattal Herceg Dominik lett.

Bővebben...

aa lindau2317A Lindau a második helyen zárt
A lendvai Lindau kosarasai a múlt hétvégén a 16. nemzetközi kosárlabdatornán vettek részt a szomszédos Muraszerdahelyen, ahol végül a dobogó második fokára állhattak fel. Míg a vendéglátó Rudar csapata ellen 63:53-ra alulmaradtak, a zalaegerszegi Niederwald nevű csapatot 46:44-re megverték. A harmadik mérkőzés döntött a tornagyőzelemről, melynek a vendéglátó csapat örülhetett, miután 46:40-re legyőzte Zalaegerszeget.

Bővebben...

sport jez50163Lezárták a lövészidényt
A dobronaki Jezero Céllövészeti Egyesület idényzáró sportlövészeti rendezvényt szervezett a dobronaki vadászháznál, melyen 29 tag jelent meg. A közösségi jellegű egyesületi találkozón a tagok pisztoly és forgópisztoly versenyszámban mérték össze képességeiket.

Bővebben...

sport foci5016A Nafta 1903 a hétvégén négy korosztály számára nemzetközi utánpótlás teremfocitornát szervezett a kétnyelvű középiskola tornatermében. A kiélezett küzdelmekben a házigazdák soraiból a 15 évesek II. csapata érte el a legjobb eredményt, akik a döntőben szenvedtek vereséget a kaposvári Bene Ferenc Akadémiától.

Bővebben...

Muravidéki Kosárlabdaliga: Lindau – Beltinci 58:59
Miután a múlt héten megszerezte első idei győzelmét a Lindau, a soron levő fordulóban is égett a bizonyítási vágy a hazai csapatban.
A mérkőzés sok hibával és feszülten indult mindkét oldalon, ami a kevés találaton is látszódott. Aztán a második negyedben összekapták magukat a csapatok és beindult a pontszerzés. A házigazda játéka így sem tudott teljesen felszabadulni, a csapatjáték nem jött össze, s a hárompontos vonalon is rosszul védekezett a Lindau. A vendégek ezek után egyre jobban elhúztak és az első félidőt kilencpontos megérdemelt előnnyel zárták.

Bővebben...

MCSi Design