kiscim5017
 
 
sport murania5017Túl a csoportselejtezőkön
A lendvai röplabdaklub idősebb lányainak korosztályos csapata az utolsó selejtezőtornát játszotta Ptujban. Felemás eredmény született, hiszen a csoportot vezető Muraszombat ellen 2:0-ra (25:11, 25:13) elveszítették a mérkőzést, ezt követően pedig Ljutomer ellen 2:1-es (16:25, 25:15, 15:11) győzelmet könyveltek el. Ezzel a selejtezőkört a lendvaiak a harmadik helyen fejezték be.

Bővebben...

sport gyerekfoci5017A lendvai körzeti labdarúgó-szövetség a „Szeretem a focit” elnevezésű országos program keretében szombaton a 9 és 11 éves korosztály számára focitornát szervezett a lendvai középiskola tornatermében. Mivel a program elsődleges célja nem az eredmény, hanem a foci iránti szeretet felkeltése a fiatalokban, a tornán ezúttal minden csapat győztes lett, a jutalom pedig serleg volt.

Bővebben...

sport rop4917Biztató teljesítmény az éllovas ellen
A keleti női röplabdaliga nyolcadik fordulójában az éllovas šoštanji Kjauh röplabdaklub csapata érkezett Lendvára. A háromjátszmás vereség ellenére a lendvai Muránia játéka ígéretes volt, szép mentésekkel, sáncolásokkal és néhány leleményesen kidolgozott támadással gazdagítva.

Bővebben...

novinko49171A lendvai focivilágban már több éve jól cseng Vinko Vedran (képünkön jobbról) és Novinić Mitja labdarúgók neve, akik a Nafta korosztályos csapatainál cseperedtek fel. Tehetségük és szorgalmuk eredményeként komoly érdeklődés volt irántuk, így fiatalon elhagyták nevelőklubjukat. Egy ideig külföldön, világhírű kluboknál folytatták pályafutásukat, majd 2016-ban mindketten visszatértek a Naftához.

Bővebben...

sport judo48171A házigazdák csapatgyőzelme
A lendvai Judo Klub szombaton Cserencsócon rendezte meg a 6. Nemzetközi Mikulás Cselgáncstornát. A három meghirdetett korosztályban 139 ifjú tehetség lépett tatamira. A 14 csapatos mezőnyben a házigazda csapagyőzelemnek örülhetett és az egyéni versenyzők is remekül teljesítettek.

Bővebben...

sport ij48171Szombaton Žalecban rajtolt el az idei országos teremíjászati kupasorozat. A nyitóversenyen 141 versenyző gyűlt össze 29 klubból, köztük a lendvai íjászok is. A fiúk kategóriájában a visszatérő Horvat Niko egyből villantott és olimpiai íjjal megszerezte az első helyet 539 körrel. A felnőtteknél hosszúíjjal Hozjan Jožef harmadik, csigás íjjal Tonković Srđan nyolcadik lett. Az öregfiúk kategóriát Štampar Zvonko az ötödik, Flisar Tomaž a hetedik helyen fejezte be.

Bővebben...

sport rop4717Hazai közönség előtt nyertek
A Muránia női röplabdacsapat pénteken szépszámú hazai közönség előtt megszerezte az idény első győzelmét. A középiskola tornatermében, harcias küzdelemben 3:1-re verték a vuzenicai S volley nevű csapatot.

Bővebben...

sport nafta4717Nehéz talajú pályán jó mérkőzést játszott a Nafta, amely az egy pontot feltétlenül megérdemelte volna a Dob elleni szombati mérkőzésen. A lendvai Fridl edző ezúttal Grabantot a kezdőcsapatba tette, a jobb szélen pedig Vöröš helyett Šeruga lépett pályára.

Bővebben...

nafta sajto 1A Nafta 1903 csapata Franc Fridl edző vezetésével megkezdte felkészülését szombaton a másodosztály 2017/18-s őszi idényére, mely augusztus 8-án rajtol. Az edzés előtt Magdič Igor, a klub sajtószóvivője és az edző sajtótájékoztatón ismertették a csapat terveit, a munkaprogramot és a játékoskeretet, mely egyelőre lényegesen nem változott.

Bővebben...


tekeklub 1Nafta Tekeklub
Továbbra küzdenek a tekepálya megépüléséért
A lendvai tekeklub pénteken tartotta meg éves közgyűlését a hosszúfalui Olimpija vendéglőben, melyen a tagok értékelték a tavalyi évet, és megvitatták a terveket. Az egyre nehezebb helyzetben lévő klub továbbra sem adja fel a lendvai tekepálya megépítését.

Bővebben...

sport uszas2517Megvédte első helyét Horváth Eszter
A Pápai 27. Nemzetközi Játékfesztivál keretében szombaton megrendezték a Nemzetközi Ifjúsági Sporttalálkozót, melynek úszóversenyén a lendvai Horváth Eszter is rajtkőre állt. A lenti GYÚK színeit képviselő Horváth Eszternek százméteres hátúszásban 1:12,09 eredménnyel sikerült megvédeni tavalyi első helyét. Az úszóversenyen 107 fiatal indult.

Bővebben...

nafta vegh2517Hétfőn nagy érdeklődés kísérte a Nafta 1903 klub éves közgyűlését, melyen elfogadták ez elmúlt évi beszámolókat, majd felmentették a régi vezetőséget és új öttagú vezetőséget választottak. A klub élére Végh Gábor, a zalaegerszegi ZTE labdarúgóklub többségi tulajdonosa és Nafta jövőbeli fő befektetője került. Az alelnöki tisztséget Sobočan Štefan tölti be.

Bővebben...

sport csente2417Utcai focitorna Csentében
A Csentei Labdarúgóklub a hétvégén utcai focitornát szervezett, melyen a csapatok körmérkőzéses rendszerben 20 perces mérkőzéseket játszottak. Az idényzáró eseményen öt gárda csapott össze, a Fekete Mamba nevű csapat pedig minden mérkőzést megnyerve könnyen szerzett tornagyőzelmet a Szép fiúk, az Idegenek, a Malom és a Fő utca nevű csapatok ellen. A torna gólkirálya 11 találattal Herceg Dominik lett.

Bővebben...

MCSi Design